“Zelfs een tocht van 1000 mijlen begint met een enkele stap.”

Lao Tse

Meer weten over Mindspring?

Lees dan hier de veelgestelde vragen

Het uurtarief voor therapie en coaching is € 110,- inclusief btw. Het tarief voor avondsessies (vanaf 18 uur) is €130,-

Sessies worden deels vergoed door ziektekostenverzekeraars die hypnotherapie vergoeden. Vraag bij je verzekeraar na of dit het geval is en vermeld hierbij dat Mindspring is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH).

Afhankelijk van de probleem- of vraagstelling en het gestelde doel duurt een therapie- of coachingstraject doorgaans drie tot acht sessies.

Ja, momenteel is er een wachttijd voor een intakegesprek van 4 maanden.

Mindspring is geopend van op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 20.00 uur. Alle sessies zijn op afspraak. De eerst mogelijke afspraak is om 10:00 uur, de laatste om 19:00 uur.

Bij coaching gaat het vooral om studie, werk of carrière en het bereiken van een toekomstig doel hierin. Bij therapie gaat het meer om het verwerken van vroegere negatieve ervaringen en het bereiken van persoonlijk geluk, gezondheid en liefde.

De belangrijkste methoden die worden gebruikt zijn Hypnotherapie, EMDR, NLP, Neurosemantiek en Oplossingsgericht coachen. In overleg wordt de meest geschikte methode gekozen.

Een hypnotiseur heeft je (tijdelijk) in zijn macht. Een hypnotherapeut   laat je (voor altijd)  de kracht van je onbewuste te ervaren.

Vrijwel iedereen kan in een zekere hypnotische trance gaan. Doorgaans is deze diep genoeg om het probleem op te lossen en het gestelde doel te bereiken.

Ja, je blijft tijdens hypnose bij bewustzijn en komt tegelijkertijd in contact met je onbewuste.

EMDR wordt vooral voor traumaverwerking gebruikt maar niet alleen. Het wordt ook toegepast bij fobieën, verslavingen en pijn.