Ik heb de gesprekken met Jos altijd heel fijn ervaren, hij is erg betrokken met heldere observaties en leuke humor. Ik kijk met veel vreugde terug naar deze periode waarin Jos mij heeft geholpen de dingen te ontdekken die mij zo vast hielden.

In mijn zoektocht naar een goede therapeut (en er meerdere gesproken te hebben) kwam ik terecht bij Jos. In de eerste sessie wist hij mij meteen aan het denken te zetten. Door de juiste vraagstelling en heldere observaties. Ik voelde me begrepen, fijn en veilig. In een vrij korte periode wist Jos mijn onbewuste motivaties en verdriet naar boven te halen. Dit alleen zorgde voor een opluchting, waar Jos ook inzicht gaf in mogelijke verbintenissen tussen gebeurtenissen zonder te snel een conclusie te trekken. Dit gaf ruimte voor het onderzoeken van de motivaties en het onderliggend verdriet (bedankt!). Ik heb de gesprekken met Jos altijd heel fijn ervaren, hij is erg betrokken met heldere observaties en leuke humor. Ik kijk met veel vreugde terug naar deze periode waarin Jos mij heeft geholpen de dingen te ontdekken die mij zo vast hielden.

Sanne, 25
Sanne, 25
Ik heb de gesprekken met Jos altijd heel fijn ervaren, hij is erg betrokken met heldere observaties en leuke humor. Ik kijk met veel vreugde terug naar deze periode waarin Jos mij heeft geholpen de dingen te ontdekken die mij zo vast hielden.
In mijn zoektocht naar een goede therapeut (en er meerdere gesproken te hebben) kwam ik terecht bij Jos. In de eerste sessie wist hij mij meteen aan het denken te zetten. Door de juiste vraagstelling en heldere observaties. Ik voelde me begrepen, fijn en veilig. In een vrij korte periode wist Jos mijn onbewuste motivaties en verdriet naar boven te halen. Dit alleen zorgde voor een opluchting, waar Jos ook inzicht gaf in mogelijke verbintenissen tussen gebeurtenissen zonder te snel een conclusie te trekken. Dit gaf ruimte voor het onderzoeken van de motivaties en het onderliggend verdriet (bedankt!). Ik heb de gesprekken met Jos altijd heel fijn ervaren, hij is erg betrokken met heldere observaties en leuke humor. Ik kijk met veel vreugde terug naar deze periode waarin Jos mij heeft geholpen de dingen te ontdekken die mij zo vast hielden.
Fleur, 39
Ik kijk met veel plezier terug naar onze gesprekken. Het is fijn zo’n veilige haven te kennen om naar terug te kunnen keren.
Jos is een hele fijne gesprekspartner die je met veel humor en rake observaties inzicht geeft in vastgevochten patronen. Ik voelde me altijd erg welkom en gelijkwaardig in gesprek. Ik ben een echte beelddenker en Jos begreep mij vaak gelijk. Hij zag wat ik zag. Voor Jos is lichaamstaal net zo belangrijk als gesproken taal. Hij heeft mij een zeer waardevol puzzelstukje aangereikt. Ik kijk met veel plezier terug naar onze gesprekken. Het is fijn zo’n veilige haven te kennen om naar terug te kunnen keren.
Fleur, 39
Ik kijk met veel plezier terug naar onze gesprekken. Het is fijn zo’n veilige haven te kennen om naar terug te kunnen keren.
Jos is een hele fijne gesprekspartner die je met veel humor en rake observaties inzicht geeft in vastgevochten patronen. Ik voelde me altijd erg welkom en gelijkwaardig in gesprek. Ik ben een echte beelddenker en Jos begreep mij vaak gelijk. Hij zag wat ik zag. Voor Jos is lichaamstaal net zo belangrijk als gesproken taal. Hij heeft mij een zeer waardevol puzzelstukje aangereikt. Ik kijk met veel plezier terug naar onze gesprekken. Het is fijn zo’n veilige haven te kennen om naar terug te kunnen keren.
De behandeling is me erg goed bevallen.

Ik vond het bijzonder om mee te maken, ook hoeveel er los kwam en hoe het eigenlijk als vanzelf ging. Ik voelde me erg goed erna, alsof er een last van mijn schouders was gevallen. Ik kijk er met een goed gevoel op terug!

Dirk, 39
Dirk, 39
De behandeling is me erg goed bevallen.
Ik vond het bijzonder om mee te maken, ook hoeveel er los kwam en hoe het eigenlijk als vanzelf ging. Ik voelde me erg goed erna, alsof er een last van mijn schouders was gevallen. Ik kijk er met een goed gevoel op terug!
Dario, 27
We hebben leuke gesprekken gehad en dit in combinatie met Jos zijn vaardigheden heeft geleid tot het resultaat dat mijn problemen zo goed als opgelost zijn na 2 sessies!
Jos heeft een luchtige en effectieve manier van therapie. Hij is als geen ander bekwaam om je op je gemak te stellen en vervolgens aan het werk te gaan met de problemen die je hebt. De ervaring was meer dan positief omdat Jos goed kan inspelen op de persoon met wie hij werkt. Het idee van therapie was totaal niet aanwezig. We hebben leuke gesprekken gehad en dit in combinatie met Jos zijn vaardigheden heeft geleid tot het resultaat dat mijn problemen zo goed als opgelost zijn na 2 sessies! Als we kijken naar het vak; hypnotherapeut, is Jos voor mij de beste die er is.
Dario, 27
We hebben leuke gesprekken gehad en dit in combinatie met Jos zijn vaardigheden heeft geleid tot het resultaat dat mijn problemen zo goed als opgelost zijn na 2 sessies!
Jos heeft een luchtige en effectieve manier van therapie. Hij is als geen ander bekwaam om je op je gemak te stellen en vervolgens aan het werk te gaan met de problemen die je hebt. De ervaring was meer dan positief omdat Jos goed kan inspelen op de persoon met wie hij werkt. Het idee van therapie was totaal niet aanwezig. We hebben leuke gesprekken gehad en dit in combinatie met Jos zijn vaardigheden heeft geleid tot het resultaat dat mijn problemen zo goed als opgelost zijn na 2 sessies! Als we kijken naar het vak; hypnotherapeut, is Jos voor mij de beste die er is.
Ik kijk met een zeer prettig gevoel terug op de sessies en voel mij een ander mens dan daarvoor. Ik ben Jos hier zeer dankbaar voor.
Voordat ik aan de bel trok bij Mindspring voelde ik dat ik niet in mijn kracht stond. Ik wist dat het er zat en ook waar ik het ongeveer moest vinden, maar elke keer als ik hiervoor aanstalten maakte ging er een deurtje in mijn hoofd dicht. Ik kende al een hoop van mijn mechanismen, valkuilen en waar deze waren ontstaan. Terug kijken had ik genoeg gedaan en nu wilde ik vooruit, maar miste hierbij houvast. Jos heeft mij hierin waanzinnig geholpen. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, hielp hij mij afstand creëren van mijn problemen en kon ik (met behulp van handvatten die Jos mij bood) zelf nieuwe paden in mijn denk- en handelwijze maken. Ik kijk met een zeer prettig gevoel terug op de sessies en voel mij een ander mens dan daarvoor. Ik ben Jos hier zeer dankbaar voor.
Margriet
Margriet
Ik kijk met een zeer prettig gevoel terug op de sessies en voel mij een ander mens dan daarvoor. Ik ben Jos hier zeer dankbaar voor.
Voordat ik aan de bel trok bij Mindspring voelde ik dat ik niet in mijn kracht stond. Ik wist dat het er zat en ook waar ik het ongeveer moest vinden, maar elke keer als ik hiervoor aanstalten maakte ging er een deurtje in mijn hoofd dicht. Ik kende al een hoop van mijn mechanismen, valkuilen en waar deze waren ontstaan. Terug kijken had ik genoeg gedaan en nu wilde ik vooruit, maar miste hierbij houvast. Jos heeft mij hierin waanzinnig geholpen. Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment, hielp hij mij afstand creëren van mijn problemen en kon ik (met behulp van handvatten die Jos mij bood) zelf nieuwe paden in mijn denk- en handelwijze maken. Ik kijk met een zeer prettig gevoel terug op de sessies en voel mij een ander mens dan daarvoor. Ik ben Jos hier zeer dankbaar voor.
Imanie,19
Ik ben Jos heel erg dankbaar dat hij me heeft geholpen en dat ik nu op mijn eigen houtje kan staan. Als iemand hulp nodig heeft raad ik altijd Jos van Boxtel aan!

Jos van Boxtel heeft me heel erg geholpen in de loop der tijden met mijn problemen. Ik was bij meerdere verschillende therapeuten geweest waar ik helaas niet vooruit kon komen. Maar bij Jos kon ik meters maken.

Imanie,19
Ik ben Jos heel erg dankbaar dat hij me heeft geholpen en dat ik nu op mijn eigen houtje kan staan. Als iemand hulp nodig heeft raad ik altijd Jos van Boxtel aan!
Jos van Boxtel heeft me heel erg geholpen in de loop der tijden met mijn problemen. Ik was bij meerdere verschillende therapeuten geweest waar ik helaas niet vooruit kon komen. Maar bij Jos kon ik meters maken.
Ik heb mijn dwanghandelingen onder controle gekregen, waardoor mijn levenskwaliteit sterk verbeterd is ten opzichte van een aantal maanden geleden. Ik kan nu weer fijn door het leven gaan en die leidt eveneens tot vele nieuwe inzichten; telkens weer.

Een aantal maanden geleden kwam ik bij Jos met dwanghandelingen oftewel OCD. Na vele bezoeken de afgelopen jaren aan verschillende psychologen, psychiaters en het gebruik van medicatie vond ik geen uitweg binnen mijn probleem. Dit probleem vormde dus ook een groot deel van mijn leven, waardoor ik werd belemmerd in mijn dagelijkse leven. De ambities die ik had kon ik simpelweg niet waarmaken door deze aandoening, waardoor dit een storende factor betekende voor mij als persoon. De keuze om naar Jos te gaan heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht, waardoor mijn kwaliteit van leven is verbeterd.

Jeffrey, 25
Jeffrey, 25
Ik heb mijn dwanghandelingen onder controle gekregen, waardoor mijn levenskwaliteit sterk verbeterd is ten opzichte van een aantal maanden geleden. Ik kan nu weer fijn door het leven gaan en die leidt eveneens tot vele nieuwe inzichten; telkens weer.
Een aantal maanden geleden kwam ik bij Jos met dwanghandelingen oftewel OCD. Na vele bezoeken de afgelopen jaren aan verschillende psychologen, psychiaters en het gebruik van medicatie vond ik geen uitweg binnen mijn probleem. Dit probleem vormde dus ook een groot deel van mijn leven, waardoor ik werd belemmerd in mijn dagelijkse leven. De ambities die ik had kon ik simpelweg niet waarmaken door deze aandoening, waardoor dit een storende factor betekende voor mij als persoon. De keuze om naar Jos te gaan heeft mij veel nieuwe inzichten gebracht, waardoor mijn kwaliteit van leven is verbeterd.
René
Jos heeft me geholpen de ‘levensknoop’ te ontwarren en deed dit op een kundige, humoristische, open en rustige manier.

Ik kwam bij Jos met een steeds terugkerende ‘levensknoop’ welke grote invloed had op mijn liefdesrelaties en mijn leven. Hij wist de juiste punten te benoemen, me bewust te maken van onbewuste patronen en hierdoor voelt mijn ‘levensknoop’ kleiner en beter te hanteren. Ik ga zelfs het komende jaar trouwen met mijn vriendin en dat voelt als een enorme groei voor me.

René
Jos heeft me geholpen de ‘levensknoop’ te ontwarren en deed dit op een kundige, humoristische, open en rustige manier.
Ik kwam bij Jos met een steeds terugkerende ‘levensknoop’ welke grote invloed had op mijn liefdesrelaties en mijn leven. Hij wist de juiste punten te benoemen, me bewust te maken van onbewuste patronen en hierdoor voelt mijn ‘levensknoop’ kleiner en beter te hanteren. Ik ga zelfs het komende jaar trouwen met mijn vriendin en dat voelt als een enorme groei voor me.
Een paar keer ben ik bij Jos geweest voor een sessie, waarbij ik weer een stukje van mijzelf heb leren kennen en inzichten heb gekregen. Van te voren was ik enigszins sceptisch over ‘hypnose therapie’, maar het heeft mij verwonderd hoe tijdens een sessie het onderbewuste zich laat zien. Jos dank je wel voor je betrokkenheid en de respectvolle manier waarop je de sessies leidde!
Corinne
Corinne
Een paar keer ben ik bij Jos geweest voor een sessie, waarbij ik weer een stukje van mijzelf heb leren kennen en inzichten heb gekregen. Van te voren was ik enigszins sceptisch over ‘hypnose therapie’, maar het heeft mij verwonderd hoe tijdens een sessie het onderbewuste zich laat zien. Jos dank je wel voor je betrokkenheid en de respectvolle manier waarop je de sessies leidde!
Jolande
Om 19.00 liep in naar binnen als roker, om 19.55 liep ik naar buiten met ’n nieuwe en vooral rookvrije toekomst!

Na meerdere pogingen om te stoppen met roken hoorde ik via-via dat een net zo nuchtere meid als ik met hulp van Mindspring was gestopt met roken. Toen heb ik ook contact gezocht en hebben we een intensief kennismakingsgesprek gevoerd. Vervolgens een afscheidstournee gehad van een week, de sigaretten en ik. Op donderdagavond 11 juni om 18.50 samen met mijn vriend voor de deur bij Mindspring de laatste opgestoken en tot ’t filter opgerookt. Ik was vrij sceptisch en had m’n bedenkingen maar de sessie was succesvol en daar ben ik zeer dankbaar voor!

Jolande
Om 19.00 liep in naar binnen als roker, om 19.55 liep ik naar buiten met ’n nieuwe en vooral rookvrije toekomst!
Na meerdere pogingen om te stoppen met roken hoorde ik via-via dat een net zo nuchtere meid als ik met hulp van Mindspring was gestopt met roken. Toen heb ik ook contact gezocht en hebben we een intensief kennismakingsgesprek gevoerd. Vervolgens een afscheidstournee gehad van een week, de sigaretten en ik. Op donderdagavond 11 juni om 18.50 samen met mijn vriend voor de deur bij Mindspring de laatste opgestoken en tot ’t filter opgerookt. Ik was vrij sceptisch en had m’n bedenkingen maar de sessie was succesvol en daar ben ik zeer dankbaar voor!
Wat een geweldige therapie wordt hier verleend. Ik kan een ieder aanraden om hier eens binnen stappen voor een intake. Na gesprek één zul je merken dat het een groot verschil maakt in je hoofd en je gevoel. Dit gun ik iedereen.

Eigenlijk had ik de moed al opgegeven. Ik voelde me ellendig, wilde niets meer en ondanks de ‘hulp’ die ik eerder had gekregen zat er geen verbetering in mijn eigen ik. In december ben ik gestopt met mijn studie omdat ik het allemaal niet meer trok (geconstateerd door anderen, want zeg nou zelf; met mij met jezelf gaat alles altijd goed en heb je geen hulp nodig). Na een gesprek bij de dokter en vervolgens bij de psycholoog bleek dat mijn probleem de studie was. Aangezien ik was gestopt met de studie zou het vast snel beter met me gaan, dacht ik. Helaas was dit niet het geval en mijn bezoeken aan de psycholoog hielpen niet. Een collega ging voor mij op zoek naar een therapie die mij zou kunnen helpen. Ze kwam aan met Mindpring en ik besloot de gok te wagen. Wauw! Er ging bij de intake echt een wereld voor mij open. Hoe hoog ik de muur ook voor mezelf had opgebouwd, zo gemakkelijk prikte Jos overal doorheen. Wat voor mij een opluchting was is dat niet de studie mij probleem veroorzaakte maar gewoon de druppel was. Binnen drie sessies waren al mijn blokkades boven water en had ik handvaten waarmee ik aan de slag kon. Vanaf het moment dat ik daar de deur uitliep tot het moment van vandaag voel ik me gelukkig, blij en zit ik lekker in mijn vel. In september ga ik lekker verder met mijn studie en ik kan nu zeggen: ik heb er zin in!

Astrid, 23
Astrid, 23
Wat een geweldige therapie wordt hier verleend. Ik kan een ieder aanraden om hier eens binnen stappen voor een intake. Na gesprek één zul je merken dat het een groot verschil maakt in je hoofd en je gevoel. Dit gun ik iedereen.
Eigenlijk had ik de moed al opgegeven. Ik voelde me ellendig, wilde niets meer en ondanks de ‘hulp’ die ik eerder had gekregen zat er geen verbetering in mijn eigen ik. In december ben ik gestopt met mijn studie omdat ik het allemaal niet meer trok (geconstateerd door anderen, want zeg nou zelf; met mij met jezelf gaat alles altijd goed en heb je geen hulp nodig). Na een gesprek bij de dokter en vervolgens bij de psycholoog bleek dat mijn probleem de studie was. Aangezien ik was gestopt met de studie zou het vast snel beter met me gaan, dacht ik. Helaas was dit niet het geval en mijn bezoeken aan de psycholoog hielpen niet. Een collega ging voor mij op zoek naar een therapie die mij zou kunnen helpen. Ze kwam aan met Mindpring en ik besloot de gok te wagen. Wauw! Er ging bij de intake echt een wereld voor mij open. Hoe hoog ik de muur ook voor mezelf had opgebouwd, zo gemakkelijk prikte Jos overal doorheen. Wat voor mij een opluchting was is dat niet de studie mij probleem veroorzaakte maar gewoon de druppel was. Binnen drie sessies waren al mijn blokkades boven water en had ik handvaten waarmee ik aan de slag kon. Vanaf het moment dat ik daar de deur uitliep tot het moment van vandaag voel ik me gelukkig, blij en zit ik lekker in mijn vel. In september ga ik lekker verder met mijn studie en ik kan nu zeggen: ik heb er zin in!
Frank, 42
Ik ben dichter bij mezelf gekomen, wat mij rust heeft gegeven. Het leven blijft een zoektocht, maar Jos heeft mij geholpen om mijn kompas weer te vinden en een andere bril leren gebruiken.

Vanaf de eerste sessie met Jos gebeurde iets bijzonders. Ik kwam naar hem omdat ik me helemaal niet lekker in mijn vel voelde, had van alles op te lossen waar ik zelf niet mee uitkwam. Ik werd verrast door de snelheid waarmee de diepte werd bereikt, de momenten van erkenningen over wie ik ben, waar ik vandaan kom, met alle emoties van dien: van lachen tot huilen. Dank je Jos

Frank, 42
Ik ben dichter bij mezelf gekomen, wat mij rust heeft gegeven. Het leven blijft een zoektocht, maar Jos heeft mij geholpen om mijn kompas weer te vinden en een andere bril leren gebruiken.
Vanaf de eerste sessie met Jos gebeurde iets bijzonders. Ik kwam naar hem omdat ik me helemaal niet lekker in mijn vel voelde, had van alles op te lossen waar ik zelf niet mee uitkwam. Ik werd verrast door de snelheid waarmee de diepte werd bereikt, de momenten van erkenningen over wie ik ben, waar ik vandaan kom, met alle emoties van dien: van lachen tot huilen. Dank je Jos